Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 18

За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, відсьогодні, 14 січня, очікується погіршення погодних умов, ожеледиця та значне зниження температури повітря (нічна температура знизиться до 18-20 градусів морозу).

У таких умовах найбільше страждають ті мешканці громади, що через складні життєві обставини залишилися на вулиці – шкода, але такі на Козятинщині є.

Турбуючись про безхатченків, на виконання позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на базі відділення екстреної медичної допомоги КП «Козятинська центральна районна лікарня» облаштовано стаціонарний пункт обігріву населення, де громадянам, що звернулися за допомогою, надаватиметься можливість зігрітися, отримати гарячі напої та, при необхідності, невідкладну медичну допомогу – на період ускладнення погодних умов.

Разом із тим, комісією рекомендовано Козятинському районному сектору ГУ ДСНС України у Вінницькій області бути в готовності розгорнути мобільний пункт обігріву, а міському територіальному центру соціальної допомоги активізувати роботу з виявлення та надання допомоги незахищеним верствам населення для недопущення їх обмороження та загибелі.

 

Не виключаємо і громадської активності та уваги усіх громадян: якщо бачите людину, яка потребує допомоги, не будьте байдужими – допоможіть доставити її до пункту обігріву, зателефонуйте на гарячу лінію міської ради (приймальня міського голови) (04342) 2-01-05, викличіть швидку (103) чи рятувальну службу (101).

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України