Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

№ 2 Про затвердження орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2014 рік у Козятинській міській раді

Рік: 
2014

КОЗЯТИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

10.01.2014 № 2-р

Про затвердження орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2014 рік у Козятинській міській раді

З метою забезпечення гласності, прозорості та відкритості діяльності Козятинської міської ради та відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року №996 «Про забезпечення участі громадськості у часті громадськості у формування та реалізації державної політики»:

1. Затвердити орієнтовний план проведення консультацій з громадськістю на 2014 рік у Козятинській міській раді, що додається.
2. Оприлюднити орієнтовний план проведення консультацій з громадськістю на 2014 рік у Козятинській міській раді на офіційному веб-сайті Козятинської міської ради.
3. Відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міської ради (Янковчук Н.А) забезпечити надання інформації до Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА для подальшого узагальнення і подання інформації до Секретаріату Кабінету Міністрів України з метою оприлюднення орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2014 рік у Козятинській міській раді на урядовому веб-сайті «Громадянське суспільство і влада».
4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на секретаря ради Лазарчук А.В.

Міський голова О.Гвелесіані

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України