Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

№ 460 Про затвердження поділу земельної ділянки гр. Дибській О.А.

Рік: 
2012

КОЗЯТИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

23.03.2012р. № 460 -VI 16 сесія 6 скликання

Про затвердження поділу земельної ділянки гр. Дибській О.А.

Розглянувши заяву гр. Дибської О.А., враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин, будівництва, комунальної власності та приватизації, пропозиції відділу Держкомзему у м. Козятині, керуючись ст.ст. 12, 126, п.12 Перехідних положень Земельного кодексу України, Законом України “Про землеустрій”, міська рада:

В И Р І Ш И Л А :

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Дибській Олесі Анатоліївні, площею 1000 кв.м за адресою пров. Лікарняний, 28, яка перебуває у її власності на підставі державного акта серія ЯД № 373867.

2. Дозволити гр. Дибській О.А. створити дві земельних ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 500 кв.м кожна за адресою пров. Лікарняний, 28.

3. Зобов’язати гр. Дибську О.А. здати у відділ Держкомзему у м. Козятині державний акт на право власності серія ЯД № 373867.

4. Видати державні акти на право власності на землю гр. Дибській О.А. за адресою пров. Лікарняний, 28.

5. Відділу Держкомзему у м. Козятині внести відповідні зміни в земельно-кадастрову документацію та провести реєстрацію державних актів.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань регулювання земельних відносин, будівництва, комунальної власності та приватизації.

Міський голова О.Гвелесіані

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України