Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

№ 73 Про виконання програми зайнятості населення міста Козятина у 2010 р.

Рік: 
2011

КОЗЯТИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

28.01.2011 р. № 73-VІ 4 сесія 6 скликання

Про виконання програми зайнятості населення міста Козятина
у 2010 році

На протязі 2010 року органами місцевої влади, міськрайоним центром зайнятості, підприємствами та установами міста проводилась робота над виконанням міської програми занятості населення, затвердженої рішенням 36 сесії 5 скликання міської ради від 12 лютого 2010 року № 1811-V « Про програму занятості населення міста Козятина на 2010 – 2011 роки.
Відповідно до Закону України « Про зайнятість населення» від 01.03.1991року № 803-XII, Закону України « Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» від 02.03. 2003 року № 1535-III та з метою максимального зменшення масштабності безробіття в місті, забезпечення соціальних гарантій громадян, що тимчасово втратили роботу, сприяння формуванню повної та ефективної зайнятості населення, керуючись Законом України « Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Інформацію директора міськрайонного центру зайнятості Бокала В. О. «Про стан ринку праці та хід виконання програми зайнятості міста Козятина у 2010 році » взяти до відома (додаток № 1).

2. Керівникам підприємств, установ, організацій, розташованих на території міста, незалежно від відомчої підпорядкованості і форм власності проводити роботу над виконанням програми занятості у 2011 році, неухильно дотримуватись вимог чинного законодавства щодо інформування центру зайнятості про наявність вільних робочих місць та про всіх прийнятих працівників.

3. Міськрайонному центру зайнятості ( Бокал В.О.) дотримуватись вимог чинного законодавства про зайнятість населення щодо надання соціальних послуг незайнятому населенню з працевлаштування, підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації.

4. Управлінню праці та соціального захисту населення ( Ломачук О.І.) здійснювати постійний моніторинг щодо виконання даної програми.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з гуманітарних питань та соціального захисту населення ( Грубеляс І.П.)

Міський голова О.Гвелесіані

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України