Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 11

Проведено аналіз Підсумкових звітів переможців конкурсу Козятинської міської територіальної громади по 9 міні-проектах, який проводився в рамках Програми підтримки міні-проєктів Козятинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки «Я зможу, тому що я хочу».

За результатами звітів, поданих головними розпорядниками коштів та конкурсантами, за період 2021 року було реалізовано 8 проектів.

Проект-переможець «Місце щасливих дітей. Облаштування дитячого майданчика с. Сестринівка» з бюджетом проекту в 50 000грн. не був реалізований через відсутність пропозицій під час проведення спрощеної процедури закупівлі в системі публічних закупівель «Prozorro».

Згідно умов конкурсу, реалізація проектів здійснювалась за рахунок коштів міського бюджету та внеску конкурсанта і партнерів.

Загальний обсяг запланованого фінансування склав 464 971 грн., в т.ч. з міського бюджету – 398 584 грн., кошти конкурсантів та їх партнерів - 66 387 грн.

За результатами реалізації проектів було використано 414 970грн, в т ч. з міського бюджету – 353 583,3 грн., кошти конкурсантів та їх партнерів - 61 387 грн.

 

Деталі виконання міні-проектів можна знайти у аналітичній додвідці у причіпленому до допису файлі

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України