Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 15

Велика і незламна нація - Українці! Ви є у кожній країні світу! І зараз ми потребуємо вас як ніколи - наших земляків, що жили у Козятинській громаді. Я вірю у вас та у ваше прагнення підтримати нас.

Вже третій місяць триває страшна війна росії проти народу України. З величезною кількістю жертв серед населення, поламаних сімей, розтрощених будинків та міст, інфраструктури, доріг. Вже зараз експерти оцінюють прямі втрати України у 2,6 трлн грн. І ця цифра буде лише збільшуватись.

Наша громада щоденно приймає велику кількість біженців із регіонів, де військові дії і не думають закінчуватись. Багато людей вирішують тут залишитись назавжди. І нашим обов'язком є допомогти їм та гостинно прийняти у нас.

Ми звертаємось до наших земляків, що живуть посюди - від Канади до Австралії, Японії і Англії! До усіх тих, чиє серце тут; хто прокидається та засинає від новин; хто здригається від новин про рідну Козятинську громаду. Зараз ми потребуємо вас як ніколи! Я впевнена, ваша любов до рідної батьківщини безмежна і ви маєте неоціненний досвід, яким ви можете поділитись з нами. А також ви можете допомогти тим, хто потребує. Ми потребуємо вас! Та чекаємо вас вдома!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України