Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 13

Звернення Тетяни Єрмолаєвої!
24 день війни - 19 березня

Дякую Збройним Силам, Поліції, Добровольцям та всім хто підтримує правопорядок так спокій!

В неділю о 13:00 відбудеться молебень за мир в Україні. О 09:00 хвилина мовчання за загиблими в цій війні.

Про фейки:
Складається враження, що люди які їх поширюють користуються методичками окупантів. Не потрібно знецінювати владу та важливість того, що вона робить. Нагадую, в країні влада є, в області влада є, в місті теж влада є, ніхто нікуди не виїжджає, всі на місці та займаються найважливішим.
Головні направлення – це резерв громади та гуманітарна допомога іншим громадам. Держава розділила гуманітарні коридори між громадами, тому немає такого, що ми куди хочемо туди й веземо. Вінницька область постачає допомогу в Київську область та Харків, Запорізька область в Маріуполь і так далі. Кожен відповідає за свій регіон.

Всі установи працюють в штатному режимі, є світло, газ, вода. Заклади працюють також.

Прошу не палити листя та траву, адже у воєнний час за це може бути передбачена кримінальна відповідальність. Долучайтесь до благоустрою громади, до прибирання навколо свого приватного будинку або ОСББ.

Завтра з Києва курсуватимуть евакуаційні безкоштовні потяги до Львова: 7801 о 14-й та 7803 о 17-й годинах. Буде створене окреме оголошення, слідкуйте за новинами. Ми будемо попереджати про евакуаційні потяги, які курсуватимуть через Козятин двічі на тиждень.

21 БЕРЕЗНЯ (перепрошую за обмовку у відео) в с. Махаринці відбудеться навчання з надання першої домедичної допомоги. Прошу всіх відвідати ці навчання.

Загалом, стан громади позитивний, підприємства та бізнес працюють. Покращилась погода, аграрний бізнес почав займатись надважливою посівною. Сьогодні у насіннєвому магазині переконалась, що весна вже майже прийшла в нашу громаду :)

Бажаю нам всім Перемоги, бажаю Миру!
Бог з нами!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України