Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 24

📌 Чи складно міському голові під час повномасштабної війни? Так.

Цьому ніде не вчать, цього ніде не почитаєш, деякі справи робиш виключно на інтуїції.

Коли почалось вторгнення депутатський корпус був єдиний. Далі не всі депутати цікавились як ви тут. Як з військовими, коли розвертались батальйон за батальйоном? Як з евакуацією областей, коли зупинялось на ніч до тисячі людей? Як з ВПО, в кого просите, чим забезпечуєте? Але багато депутатів підтримали, приходили, брали участь в процесах.

В країні війна. Легше не стало, легше не буде. За рік депутати не подали проєктів рішень, що стосуються розвитку громади, відновлення, стратегії тої чи іншої галузі. Десять місяців перемовин, змінений секретар, змінений виконком. Заблоковано роботу двох важливих органів громади. Хочу виставити виступ депутата Заїчка Віктора Олександровича, військового, колишнього голову РДА, в районі теж був досвід непроведення сесії.

Є речі про які я знаю, але в голос не виказую, бо тебе закидають камінцями, бо ти влада, до тебе можна по всякому, матюками теж. Мені теж перепало, дякую, у вас досвід, критика це точка росту. Я не політик, вчусь, деяким речам не навчусь ніколи. Сказати так що ніби пообіцяти та не зробити ніколи, ніби так і ніби ні.

Друга річ - думати одне, говорити друге, робити третє. Не тримати слово. Лобіювати власні інтереси. Але я далі буду жити зі своїми цінностями, це справжнє життя.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України