Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 14

Я була впевнена на 200 відсотків, що такої ситуації в нашій громаді не може бути, бо це сором. Тернопіль, Хмельницький, Вінниця і Козятин.

Ми були наступна громада. Лідерський волонтерський рух який організував збір коштів в сумі вже більше 1,2 млн грн для будівництва інклюзивного дитячого майданчика для особливих діток нашої громади. Нашу громаду відібрали серед сотень інших, навіть обласних центрів. Кошти зібрані. Майданчик закуплений. Депутати не голосують за проект і виконання робіт. Загальну вартість можна знати тільки після того як ми заберем проектно- кошторисну документацію. Решту має доплатити місто.

Це сучасний майданчик, яким зможе скористатися дитина на візочку, це якісне гумове покриття, огорожа. Це все чекає на своїх малят. Це буде їхнє улюблене місце. Це неймовірно крутий проект синергіі тисяч людей які змінюють краіну і громаду. Я маю велику надію що люди від яких залежить доля цього проекту мають любові до своєї громади і до її особливих мешканців.

Ми мріємо, малюємо , вивчаємо скейтпарки, спортивні майданчики, ігрові майданчики, але всі ці проекти чекають , сумно що діти виростають, батьки їх везуть в сусідні громади, витрачають час , пальне, все це має бути в нас. Ми найкраща громада, все буде добре.

Звернення міського голови Тетяни Єрмолаєвої
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України