Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 22

?Дякую Військовим, Збройним Силам, Поліцейським, Добровольчим загонам, Роті охорони та всім хто підтримує правопорядок та веде наступальні дії!
Сьогодні почались наступальні дії на території Харківської області, на Півдні теж Воїни не сплять, а якісно виконують свою роботу!

➡️Сьогодні прослухала звернення Президента до народу Ізраїлю. В зверненні було згадано Праведників Світу. Більше 20-ти років тому в банку я бачила похилого віку людей, які приходили отримувати свої кошти у фонді Праведників. Я розпитала що це. Виявилось, наші українські сім'ї під час другої Світової війни переховували в себе єврейських дітей та жінок і за це фонд Праведників був вдячний їм до кінця життя. Вони отримували щоквартально кілька сотень доларів підтримки їхньої життєвої позиції. Діти Праведників ще є в нашій громаді і колись вони розкажуть ті історії, які відбувались у них в родинах.
Більше 80-ти років тому наші люди жертвували життям, щоб врятувати дітей євреїв. Сьогодні наш Президент звернувся до Президента країни з найкращою армією світу з проханням надати зброю, захист і щит та найголовніше, як на мене, захист наших воїнів, адже кожен повинен мати каску, бронежилет, аптечку. Я б хотіла, щоб всі армії світу, які є досить потужні: Американська армія, Ізраїль, Південна Корея, Канада, Європейські армії надали нашим солдатам той захист, адже бронезахист військових надважливий, але поки що нам важко з цим впоратись.

✅Дякую дуже волонтерам, які щоденно працюють на вокзалі. Сьогодні був особливий потяг з Попасної – евакуювали психоневрологічний диспансер. Нас попередили вчора, що потрібно нагодувати цих людей. Волонтери одразу взялись до роботи. 21 вагон змучених, голодних людей, які більше 15-ти днів були в підвалах рухались на Захід...
На вокзалі був чоловік, який зварив суп для людей без постійного місця проживання та дав його людям з потягу. Дякую Вам за це.

❗️Окремо нагадую, що завтра о 10:00 в с. Махаринці буде проведений курс з першої домедичної допомоги. Будь ласка, жителі Махаринець, прийдіть на це навчання, адже це надважливо в теперішній час.

Прошу вибачення за помилку в оголошенні про рух потягів на Львів. Завтра ще є третій день, там вказано час виходу потяга з Києва. Додавайте 2.5 години. Дякую залізниці, яка налагоджує цей зв'язок! Якщо все буде добре, то залізниця і далі пускатиме евакуаційні потяги через наше місто.

❗️Нагадую про світломаскування. Це обов'язково в темну пору доби!

❗️Нагадую тимчасово переміщеним особам про необхідність зареєструватися в управлінні соціальної політики. Це важливо, тому що сьогодні за нашою інформацією в громаді проживає більше 4000 переміщених осіб, а зареєстровано всього 120. Будь ласка, поставтесь до цього серйозно. Нам необхідно розуміти які у нас є резерви та правильно прогнозувати ситуацію в громаді.

??Бажаю нам всім спокійної ночі та Перемоги!
Слава Богу??

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України