Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 18

⏺26 день війни - 21 березня⏺

?Подяка Військовим, Збройним Силам, Поліцейським, Добровольчим загонам, Роті охорони та всім, хто підтримує правопорядок та веде наступальні дії! Окрема подяка волонтерам! У нашій громаді куратор Ольга Шостак - якщо є якась інформація, або вам потрібна допомога чи ви самі бажаєте допомогти - звертайтесь! Волонтери працюють за декількома напрямами.

Далі продовжуємо займатись резервом громади. Крім того, завтра маємо отримати допомогу - дитяче харчування та памперси. Зможемо цим допомагати людям, що знаходяться у скрутному становищі. Крім того, переселенцям потрібно зареєструватись.

З сьогоднішнього дня Президентом затверджено декілька видів виплат, які можуть бути доступні переселенцям. Із 30 березня можна буде зареєструватися через «Дію»: ✅ держава виплатить кожному переселенцю 2 тисячі гривень; ✅ 3 тисячі гривень на кожну дитину, яку перевезли в більш безпечний регіон; ✅ підприємствам платитимуть 6 500 гривень за кожного працевлаштованого переселенця;✅ сімʼї, які прихистили у себе переселенців, отримуватимуть 450 гривень компенсації на місяць за кожну людину.

Дякуємо аграріям, що допомагають у створенні резервів громади!

Далі продовжуємо місячник благоустрою. Сьогодні почали прибирання міста із в'їзду. Дякуємо працівникам, які доєднались!

Нагадую, що не можна палити сміття та листя! Крім того, задіюються людські ресурси - а саме працівники ДСНС. У військовий час це як кримінальний злочин!

У Махаринцих сьогодні проходило навчання, були дуже гарні відгуки. Нагадую, 23 березня (у відео обмовилась) у Кордишівці буде курс по наданню першої медичної допомоги. Це дуже цінна інформація!

Також нагадую про потяг на Львів завтра о 16:30 та 19:30. Кому необхідно - скористайтесь. Далі будемо давати анонс про наступні потяги.

Вінницька військова обласна адміністрація дала дозвіл із 22 березня продажу слабоалкогольних напоїв.

??Дякую за спокій!Віримо у наші ЗСУ!Слава Україні!??

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України