Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 43

У зв’язку із запровадженням на території України воєнного стану, Козятинська міська рада звертається до приватних підприємців та власників торгівельних мереж міста і Козятинської міської територіальної громади, які здійснюють торгівлю продуктами харчування, власників аптек, автозаправних станцій з переконливим проханням: НЕ ЗДІЙСНЮВАТИ СПЕКУЛЯТИВНОГО ПІДНЯТТЯ ЦІН, в першу чергу, на продукти харчування, особливо хліб, лікарські засоби та пальне!

У місті почастішали випадки відмови здійснення розрахунків платіжними картками. Відмова окремих операторів торгівельних мереж, аптек і АЗС від прийняття безготівкової оплати наражає усіх, і в першу чергу, населення, додатковій небезпеці, так як і користування готівкою, і інкасація, нероздільно пов’язані з обігом готівки, що в умовах воєнного стану є додатковим і нічим не виправданим ризиком. Неприйняття платіжних карт наразі - це, щонайменше, непатріотичний крок, якому нема ніякого виправдання.

Щира подяка тим власникам служб таксі, які працюють у нашому місті, що значно знизили ціни на перевезення. Водночас, міська рада звертається до людей, які працюють приватними перевізниками на території громади: не піднімати ціни на перевезення.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України