Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 7

Шановні мешканці.

Внаслідок масованого обстрілу України 6 людей загинули і 36 отримали поранення різної тяжкості, — Національна поліція України. Загинула одна людина на Вінниччині в результаті обстрілу об’єкта енергетичної інфраструктури.

Загалом під час масованої ракетної атаки зафіксували 16 влучань в об'єкти по країні.

Система централізовано опалення установ і закладів громади працює на дровах і газу. Вона потребує для свого функціонування електроенергії - робота насосів і іншого обладнання. В зв’язку з постійними вимкненнями електропостачання, постійними обстрілами, система не може підтримувати стабільну температуру, маємо значні коливання температури в приміщеннях. Просимо перейти на теплий одяг, роботу дистанційно, ввімкнення електрообігрівачів погіршує ситуацію ще більше. Відсутність електропостачання призводить до відсутністі водопостачання.

Наполегливо просимо максимально зменшити споживання електроенергії, вимкнути всі електроприлади, користуватися газовими приладами. Кожний з нас напряму впливає на ситуацію в енергетиці і це наша відповідальність. Війна іде на всій території України, сьогодні не має гарантії на безпеку, ми повинні бути готові до найгіршої ситуації.

Прошу нас всіх бути уважними до тих хто поруч, надайте підтримку і допомогу, будьмо об’єднані і згуртованість, це найцінніше.

У окупантів єдина ціль - зламати українців. Наша ціль - перемога разом.

Дякую за розуміння і витримку.

Слава Богу! Все буде Україна!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України