Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 53

Рівень захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 за останні тижні наростає. Поступове зростання захворюваності триває четвертий тиждень поспіль. У 20 областях країни спостерігається суттєве зростання рівня госпіталізації. Поточна ситуація залишається ще контрольованою, але рівень госпіталізації вже перевищує рівень виписки пацієнтів на 18%.

        Наразі повний курс вакцинації є ключем до захисту від усіх штамів COVID-19, включно з «Дельта». Найвищий рівень захисту досягається (від 7 до 14  днів) після останньої дози вакцини.

        З урахуванням зазначеного з метою запобігання захворювання та важкого перебігу коронавірусної хвороби COVID-19, просимо Вас відповідально ставитися до свого здоров’я та життя, а керівників підприємств та організацій до здоров’я та життя своїх працівників.

         Станом на теперішній час в КП «Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Козятинської міської ради» для вакцинації від COVID-19 є вакцини Астра Зенека (Нідерланди) та Коронавак (Китай). Надалі будуть ще здійснюватися поставки вакцин. Жителі громади можуть без обмежень звертатися до КП «Козятинський центр первинної медико-санітарної допомоги» для вакцинації проти коронавірусної хвороби COVID-19. Керівники підприємств, організацій різних форм власності можуть сприяти вакцинації своїх працівників, тим самим забезпечивши безперебійну, стабільну роботу свого підприємства чи організації, зберігши здоров’я та життя працюючих.

        При значній кількості працівників, що бажають щепитися, можлива організація виїзду до підприємства чи організації бригади КП «Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» для проведення щеплення.

         Для проведення вакцинації жителю громади необхідно з’явитися до КП «Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (кабінет 2). Режим роботи:

  • понеділок-пятниця з 8.00 год.  до 18.00 год.;
  • субота з 8.00 до 13.00 год.;
  • неділя з 9.00 до 12.00 год.

       В суботу та неділю працює центр масової вакцинації у міському будинку культури ( вул. Героїв Майдану, 22) з 10.00 год. До 13.00 год.

     Керівникам підприємств та організацій необхідно надати до КП «Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Козятинської міської ради» список працівників, що вакцинується, ПІП відповідальної за вакцинацію особи, її номер телефону.

     Контакти КП «Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Козятинської міської ради»:

 телефон: 2-01-19;  0680072086; 0974253324;0680462763

Звернення керівника робі з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Костянтина МАРЧЕНКА
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України