Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 21
Зустріч з Героєм

Сьогодні, відбулася профорієнтаційна зустріч учнів комунальних закладів "Ліцей №1 Козятинської міської ради Вінницької області", "Ліцей №2 Козятинської міської ради Вінницької області" та опорного комунального закладу "Ліцей Козятинської міської ради"з командиром 20-го Окремого батальйону спецпризначення "Україна" Окремої президентської бригади, підполковник Павлом Сергійовичем Куриленком.

20-й Окремий батальйон спецпризначення "Україна" – це справжні герої, які боронять нашу землю на Донецькій області та небо над столицею. Завдяки їхній відвазі та самовідданості ми можемо жити мирним життям.

Козятинська громада підтримує 20-й батальйон спецпризначення "Україна" і нещодавно надала їм субвенцію на закупівлю необхідного озброєння.

Під час зустрічі з учнями підполковник Куриленко розповів про свій бойовий шлях, поділився досвідом та порадами. Учні мали можливість поставити запитання, що їх цікавлять, та почути відповіді з перших вуст

Присутні познайомилися зі справжнім героєм, дізнатися про його бойовий досвід та відчули гордість за свою країну та її Захисників. Кожен такий захід дозволяє ще більше популяризувати військову справу та зацікавити молодь у службі в Збройних Силах України.

Дякуємо 20-му Окремому батальйону спецпризначення "Україна" та кожному, хто стоїть на варті нашої свободи та незалежності за їхню невтомну працю та щиру турботу про майбутнє нашої країни!

Зустріч з Героєм
Зустріч з Героєм
Зустріч з Героєм
Зустріч з Героєм
Зустріч з Героєм
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України