Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 29

«Шкідливі звички-шлях в безодню» - під такою назвою 10 січня психолог та фахівець із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг провели захід з елементами тренінгу, присвячений профілактиці шкідливих звичок серед учнів старших класів КЗ «Сестринівська гімназія імені М. Грушевського» та ОКЗ «Гімназія №9 Козятинської міської ради». Захід відбувся за сприяння ГО «INTERSOS».

Метою зустрічі була допомога учням в усвідомленні проблеми шкідливих звичок і виробленні навички захисної поведінки, виховуванні активної життєвої позиції та навчанню учнів протистояти тиску соціального середовища.

У ході зустрічі учням було запропоновано перегляд інформаційних відеороликів за тематикою та виконання тренінгових завдань для розуміння наслідків зловживання курінням, алкоголем, наркотиками.

Підлітки у процесі активного обговорення теми заходу дійшли спільних висновків, а саме: найкращий спосіб позбавитись шкідливої звички – це не починати, але якщо проблема залежності вже існує - якомога швидше припинити зловживання, і в цьому повинні активно допомагати як сім’я, так і друзі.

Зустріч для старшокласників «Шкідливі звички – шлях в безодню»
Зустріч для старшокласників «Шкідливі звички – шлях в безодню»
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України