Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 159

9 червня відбулося друге засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Загальноосвітній навчально-виховний комплекс І-ІІІ ступенів «Школа-гімназія-дитячий садок» ім. В.Підгорбунського Козятинської міської ради Вінницької області».

На попередньому засіданні членами комісії на конкурс із заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Загальноосвітній навчально-виховний комплекс І-ІІІ ступенів «Школа-гімназія-дитячий садок» ім. В.Підгорбунського Козятинської міської ради Вінницької області» було допущено два кандидати: Москалевський Зіновій Петрович та Левицька Наталія Олексіївна.

Відбір переможця конкурсу здійснювався за результатами публічної та відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу, надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії. Професійні компетентності кандидатів перевіряються шляхом письмового тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти та розв`язання ситуаційного завдання.

 

Відеозапис та протокол засідання конкурсної комісії будуть оприлюднені на сайті Козятинської міської ради у розділі Прозоре місто/ Конкурс на заміщення вакантних посад керівників ЗЗСО.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України