Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 11

Для того, щоб отримати безоплатну правову допомогу в Україні існує багато варіантів. Серед яких: прийти до місцевого центру чи бюро правової допомоги; звернутися дистанційно – зателефонувати за номером 0 800 213 103 або скористатися онлайн-сервісами. Якщо через ряд причин ви не можете завітати до правової установи, але є потреба в юридичній консультації, то можете отримати пораду правників, скориставшись послугою консультаційних пунктів.

Одна з таких точок доступу до безоплатної правової допомоги сьогодні функціонувала в місцевому ЦНАПі. Фахівчиня Козятинського бюро правової допомоги Аліна Бондарчук роз’яснювала відвідувачам, серед яких внутрішньопереміщені особи, як встановити факт належності особі правовстановлюючих документів; як зареєструвати право власності на нежитлове приміщення; чи можна укласти новий заповіт на іншу людину; як оформити відповідну допомогу ВПО; як приватизувати земельну ділянку під час воєнного стану тощо.

Крім того, працівниця бюро поширила інформаційні листівки серед клієнтів. Враховуючи зміни в законодавстві, розповсюдження тематичної друкованої продукції відіграє актуальне значення, адже отримавши буклет, людина матиме ключову інформацію та контакти установ системи БПД.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0-800-213-103 (безкоштовно).

Усі дистанційні сервіси для отримання консультацій тут: https://linktr.ee/legalaid.gov.ua

Запитання-відповідь: фахівці Козятинського бюро продовжують консультувати громадян, серед яких і вимушені переселенці
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України