Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 4

Вінницький інститут Університету «Україна» внесено до Переліку закладів освіти, які мають право здійснювати діяльність на рівнях вищої освіти, для навчання в яких може бути виданий ваучер за спеціальностями: «Психологія»; «Соціальна робота»; «Фізична терапія, ерготерапія (терапія та реабілітація)».

Кожен зацікавлений може отримати даний ВАУЧЕР. Варто скористатися такою можливістю.

Для нашої громади це унікальна можливість отримати фахівців, які матимуть попит на ринку праці за кошти державного бюджету, і разом з тим допомогти демобілізованим військовослужбовцям, ВПО, особам з інвалідністю та категорії людей 45+ пройти професійну реабілітацію, і здобути другу вищу освіту.

Ваучер – це документ, який видається одноразово та дає право безоплатно пройти навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття (Центр зайнятості). Цього року виділена безпрецедентна сума коштів за цією програмою.

Навчатися за ваучером можна за спеціальностями:

- Психологія;

- Фізична терапія, ерготерапія;

- Соціальна робота.

Хто може отримати ваучер?

1. Усі, хто старше 45 років, страховий стаж яких становить не менше 15 років, до досягнення ними пенсійного віку;

2. Без прив’язки до віку: особи, звільнені з військової служби (крім військовослужбовців строкової служби), служби в органах внутрішніх справ, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, органів і підрозділів цивільного захисту, податкової міліції, Бюро економічної безпеки України або Державної кримінально-виконавчої служби України при звільнені за певних умов;

3. ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ ДЕМОБІЛІЗОВАНІ. Без прив’язки до віку: особи, звільнені з військової служби після участі у проведенні антитерористичної операції, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації, до досягнення ними пенсійного віку;

4. ВПО. Без прив’язки до віку: внутрішньо переміщені особи працездатного віку за відсутності відповідної роботи;

5. Без прив’язки до віку: особи з інвалідністю за відсутності відповідної роботи;

6. Особи, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України, після їх звільнення;

7. Особи, які у період дії воєнного стану в Україні або окремих її територіях отримали поранення, контузію, каліцтво або захворювання внаслідок військової агресії, перебуваючи безпосередньо в районах проведення воєнних (бойових) дій.

УСІ ОХОЧІ ПОВИННІ МАТИ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНУ, ФАХОВУ ПЕРЕДВИЩУ ЧИ ВИЩУ ОСВІТУ І НЕ БУТИ ЗАРЕЄСТРОВАНИМИ В СЛУЖБІ ЗАЙНЯТОСТІ ЯК БЕЗРОБІТНІ.

Вартість ваучера – не більше 10-кратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, а це майже 27 тис. грн.

Якщо вартість навчання перевищує цю суму, то роботодавець або особа доплачує самостійно. Звернутись за послугою можна в найближчому до вас центрі зайнятості. Продовжуймо жити та боротися за Перемогу, адже освіта - це теж найкраща зброя!

Залишились запитання - телефонуйте:

приймальна комісія: 096-389-12-72; 063-507-88-26.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України