Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 95

❗️Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут у Полтаві оголошує про набір на навчання серед випускників ліцеїв, закладів загальної середньої освіти і професійно-технічних училищ!

➡️Вступ здійснюється у формі національного мультипредметного тесту/вступних іспитів. Юнаки та дівчата безкоштовно отримають цивільну спеціальність за освітньо-професійним ступенем "фаховий молодший бакалавр" та за освітньо-професійними програмами "Комп'ютерні науки", "Телекомунікації та радіотехніка".

Навчання в коледжі, проживання, харчування, обмундирування - безкоштовні. Окрім стипендії, на час дії військового стану, курсанти на рівні з іншими військовослужбовцями ЗСУ отримують додаткову винагороду у розмірі 30 тис.грн. на місяць.
➖Гарантоване працевлаштування випускників.
➖Спеціальності, повністю сумісні з цивільною сферою життя.
➖Заробітня плата випускників на даний час - понад 15 000 грн.
➖Військовослужбовці мають змогу отримувати пенсію через 25 років вислуги - термін навчання зараховується.
➖Військовослужбовці мають "повний соціальний пакет" - щорічна оплачувана відпустка, безкоштовне лікування, можливість подальшого навчання, можливість отримання житла від держави.
➖Після закінчення навчання випускники мають змогу продовжити у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації та отримати звання офіцера!

Запрошуємо на навчання у Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України