Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 2

Із метою більш повного задоволення потреб споживачів відбудуться традиційні ярмарки, на яких передбачено продаж сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки за всіма групами товарів.

За інформацією Вінницької обласної військової адміністрації ярмарки відбудуться 22 та 29 жовтня, у м. Вінниці на площі, яка прилягає до ТЦ «Plaza Park», вул.Келецька, 117-Б.

До участі у ярмарку будуть залучені підприємства переробної промисловості з виробництва м’ясних та ковбасних виробів, м’яса курей, яєць, олії, молокопродуктів, а також хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, борошна, круп, плодоовочевих консервів, а також торгівельні підприємства споживчої кооперації і сільськогосподарських товаровиробників м’яса, риби, фруктів, овочів, меду та інших продовольчих товарів.

Також  населенню запропонують саджанці фруктових дерев, а також кущі смородини, аґрусу, малини та різноманітні квіти.

Вінничани зможуть придбати продовольчі товари та сільгосппродукти за прийнятними цінами безпосередньо у виробників.

Графік роботи ярмарку з 8:00 до 15:00.

Інформація для учасників:

Участь у ярмарку можлива за умови дотримання рекомендованих цін, які мають бути нижчими ніж на ринках та в торговельних закладах міста Вінниці, пам’ятки учасника. 

Участь у ярмарках безкоштовна.

Учасники ярмарку повинні обов’язково мати табличку з назвою району (міста), суб’єкта господарювання, ПІБ продавця, цінник на кожен вид товару.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України