Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 327

З метою впровадження загальнодержавного проекта щодо реєстрації місця проживання, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2020 року №1364 “Про реалізацію експериментального проекту щодо реєстрації, зняття з реєстрації місця проживання в електронній формі”, МІністерство цифрової трансформації України спільно з Державною Міграційною службою України та Програмою EGAP Фонду Східна Європа організовують онлайн-тренінг з реєстрації місця проживання в електронній формі для громад, які ведуть реєстри територіальних громад програмними засобами відомчої інформаційної системи ДМС.

16.08.2021 року об 14.00 год онлайн-тренінг “Реєстрація місця проживання онлайн для громад, що працюють на РТГ ДМС” відбудеться для громад Вінницької області. До участі запрошуються спеціалісти та спеціалістки органів реєстрації, які працюють з РТГ ДМС. Орієнтовна тривалість тренінгу - 1 година. Платформа – Zoom.   

Для того, щоб взяти участь у тренінгу кожному учаснику та учасниці необхідно зареєструватися в онлайн-формі. Також у формі просимо вказати  питання, які цікавлять щодо тематики онлайн реєстрації місця проживання.

Форма реєстрації за наступним посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdY2nUgjhfWujlh8BXkxSz5jr1ukUUpYSIQ4r4fh9_PidUhVw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Просимо всіх учасників та учасниць перед тренінгом ознайомитися з інформаційними матеріалами, що стосуються реєстрації місця проживання онлайн. Загальна інформація про послугу - за посиланням: 

https://docs.google.com/document/d/1H7ZOJqpFKtSYePHnF6cDRZSwqHfM9TE6TyNHvBlsAW4/edit?usp=sharing

Відео-інструкція щодо отримання та опрацювання онлайн-заявок на реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання:

https://drive.google.com/file/d/1I-Pc-ne7qqdhgxJuVCH__qsmLsIOI6hO/view?usp=sharing

З планом онлайн-тренінгу можна ознайомитися за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1wBzq6MOqkn_fvlIgp9qar4nwD1KLKUyQ5AZBDbX7dbg/edit?usp=sharing

Контактна особа з організаційних питань щодо тренінгу Євген Іщук, регіональний координатор Програми EGAP у Вінницькій області, +380632857218, EIshchuk@egap.in.ua .

Посилання на тренінг (платформа Zoom):

https://eef-org-ua.zoom.us/j/91992151798?pwd=NGFTN3ZrNHg3NlJ0MG9naE1zNlZBZz09

(Meeting ID: 919 9215 1798 Passcode: 408845)

Дякуємо за співпрацю і до зустрічі.

 

З повагою,

Команда EGAP

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України