Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 8

Біля центрального кладовища було зрізано алею дерев, по причині аварійності. Постійно падаюче гілля розбиває пам’ятники. Їх заміну планували давно, і добре, що встигнули до буревію, який бушував цими вихідними в країні.

Замість аварійних, старих дерев будуть молоді насадження. На самому кладовищі на вільному місті будуть організовані смітники. Блоками будуть облаштовані місця для органічних відходів.

Велике дякую мешканцям громади і гостям за відповідальне ставлення до навколишнього середивиша, в рази зменшилась кількість штучних вінків і квітів. Звичайно, за останній місяць знову з’явилися стихійні смітники навколо кладовища, що не прикрашає зовнішній вигляд в’їзду в громаду.

Впевнена, що після перемоги держава повернеться до реалізації проекту по капітальному будівництву траси з Махнівка до Білої Церкви. За цим проектом всі дерева від Махнівка до Ружина, при дорозі, є аварійні і підлягають зрізці.

Стосовно того, які саме дерева планується висадити - ще поки вагаємось, можливо, ялинки. Відкриті до ваших пропозицій і чекаємо їх у коментарях.

Замість старих та аварійних дерев посадимо нові та красиві!
Замість старих та аварійних дерев посадимо нові та красиві!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України