Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 3
Захоплива битва на волейбольному майданчику: учні здолали педагогів!

Пиковецька гімназія Козятинської міської ради стала ареною для запеклої волейбольної битви. З одного боку – досвідчені та майстерні педагоги, з іншого – юні, але сповнені азарту та запалу учні.

Кожна гра тримала глядачів у напрузі. Рахунок постійно мінявся, команди не поступалися одна одній. Азарт та емоції вирували на майданчику, адже кожен хотів здобути перемогу.

Інтрига зберігалася до самого кінця третьої партії. І ось, нарешті, тріумф! Переможцями турніру стає команда учнів "Пиковецької гімназії". Їхня згуртованість, швидкість та воля до перемоги не залишили шансів суперникам.

Вітаємо юних волейболістів з блискучою перемогою! Впевнені, що попереду на них чекає ще багато успішних ігор та нових звершень.

Особливу подяку за підтримку висловлюємо старості Пиковецького старостинського округу Олені Борчаківській за участь у змаганнях та підтримку всіх учасників.

Цей день подарував усім незабутні емоції та заряд позитиву. Волейбольний турнір знову довів, що спорт об'єднує, дарує радість та віру в краще майбутнє.

Все буде Україна!

Захоплива битва на волейбольному майданчику: учні здолали педагогів!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України