Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 16

Держенергонагляд продовжує здійснювати позапланові заходи державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у галузі електроенергетики. Такі заходи проводяться на підставі обґрунтованих звернень споживачів електричної енергії, які надходять на адресу інспекції.

Так, представниками Управління Держенергонагляду у Вінницькій області здійснено позапланову перевірку АТ «Вінницяобленерго» у ході розгляду звернення мешканки с. Сосонка Вінницького району щодо технічного стану електричних мереж, організації їх експлуатації, якості та надійності розподілу електричної енергії.

За результатом проведеного заходу було виявлено 11 порушень, що можуть впливати на якість розподілу електричної енергії до будинку споживача, серед яких:

· не проведено розчистку траси ПЛ у прогонах опор;

· виконано скрутками приєднання вентильних розрядників;

· пошкоджено автоматичний вимикач тощо.

На усунення виявлених порушень Управлінням видано ОСР припис, виконання якого взято на контроль.

Крім того, Управлінням проведено 2 позапланових заходи в ОСР щодо виконання приписів, виданих за результатами розгляду звернень жителів с. Голубече, смт Крижопіль і смт Стрижавка Вінницького району щодо розподілу електричної енергії незадовільної якості та систематичних припинень послуги з розподілу електричної енергії. У ході перевірки з’ясовано, що приписи виконано у повному обсязі, усунуто 4 порушення та 18 порушень відповідно. Приписи знято з контролю.

Детальніше за посиланням: https://bit.ly/3ugQWdT

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України