Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 75

Ситуація із кількістю хворих на COVID-19 продовжує погіршуватися. Щодня фіксується все більше число нових випадків і, на жаль, нових смертей.

 

За повідомленням Козятинського міжрайонного відділу лабораторних досліджень, за минулі вихідні по Козятинській територіальній громаді додалося 51 новий хворий, у тому числі п’ятеро дітей та двоє медпрацівників: захворіли 43 мешканці міста, по 3 з Флоріанівки та Кордишівки, по одному – з Сестринівки та села Козятин.

На амбулаторному лікуванні під наглядом сімейних лікарів продовжують знаходитися 340 хворих на COVID-19, госпіталізовано за вихідні 29 чоловік.

 

За повідомленням головного лікаря Козятинської центральної районної лікарні, у стаціонарі медичного закладу проходять лікування 74 дорослих хворих на COVID, підозр на COVID у дорослих пацієнтів – 10, хворих з пневмоніями - 92. На кисневій терапії знаходяться 52 хворих (47 - COVID, двоє з підозрою на COVID, троє з пневмонією), у тому числі один на ШВЛ та один на СРАР (хворі COVID). Пацієнтів з Вінниці та Вінницького району на ковідних ліжках - 9.

На жаль, хвороба продовжує вести свій облік летальних випадків: за останній тиждень у стінах ЦРЛ померло п’ятеро осіб: жінки віком 60, 69 та 71 років і чоловіки віком 78 та 79 років.

 

Таким чином, загалом від початку пандемії на території Козятинщини (усіх чотирьох новостворених територіальних громад) зафіксовано 1981 хворих, з яких 1321 вже одужали, 32 померли.

 

Нагадуємо: при перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Залишайтеся вдома! Самоізоляція - найдієвіший спосіб убезпечити себе від інфікування.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України