Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 13

За процесуального керівництва Хмільницької окружної прокуратури до суду передано обвинувальний акт  з угодою про визнання винуватості відносно мешканця Хмільницького району Вінницької області, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 246 КК України (Незаконна порубка дерев у захисних насадженнях, що спричинило тяжкі наслідки).

Досудовим розслідуванням установлено, що чоловік, перебуваючи в  лісозахисній смузі , що перебуває в комунальній власності Козятинської міської ради Вінницької області,  виконуючи свої злочинні дії, направлені на незаконну порубку 13 дерев, в порушення вимог ст. ст. 4, 69 Лісового кодексу України, умисно із заготовленим та прилаштованим майном, а саме, бензопилою  здійснив незаконну порубку дерев, в результаті чого Козятинській міській раді завдано матеріальну шкоду на суму 239 515,19 грн.

В ході досудового розслідування винна особа повністю визнала свою вину та відшкодувала завданні матеріальну шкоду територіальній громаді.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України