Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 60

З 1 січня 2021 року запрацювала нова вертикаль із надання соціальних послуг!

 

Всі послуги з соціальних питань надаються через Козятинський ЦНАП, про це повідомила начальник управління «ЦНАП у м.Козятині» Оксана Бортняк.

- В умовах реформування важливо забезпечити безперервний процес надання всіх соцгарантій. З 1 січня органи соцзахисту не приймають документів для здійснення послуг, окрім як поштою або методами електронного документообігу. З 2021 року документи приймаються адміністраторами ЦНАП у м.Козятині. Тому призначено три відповідальних адміністратора за прийом документів, – наголосила Оксана Бортняк.

З 1 березня 2021 року заяви з необхідними документами будуть прийматися виключно з формуванням електронної справи через платформу «Соціальна громада».

 

Для довідки: «Соціальна громада» – програмний продукт, за допомогою якого справи в цифровому вигляді передаються від ЦНАП до управління соціального захисту для призначення допомог. Електронні копії документів, прийняті через «Соціальну громаду», будуть одразу потрапляти в управління соціального захисту населення, що скоротить час прийняття рішення майже вдвічі. Через програмний комплекс мешканці громади зможуть оформити 67 послуг, зокрема найпопулярніші серед населення – житлові субсидії, пільги, допомоги та виплати тощо.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України