Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 22

Однозначну відповідь на ці запитання не зможе дати ніхто. Але всі ми прагнемо жити й творити в ногу з часом, бути креативними, постійно вчитися та самовдосконалюватися.

Саме так розпочався семінар учителів біології, географії, хімії на базі з теми «Впровадження технологій компетентнісно – орієнтованого навчання на уроках предметів природничого циклу» на базі комунального навчального закладу «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №5 Козятинської міської ради Вінницької області»

Тетяна Боднар, консультант КЦПРПП, особливу увагу звернула на вдосконалення професійних компетентностей педагогічних працівників відповідно до вимог професійного стандарту та оновленого змісту освіти. Учителі закріпили теоретичні знання, практичні вміння та навички з методики викладання предметів природничого циклу.

Учителі Білоус А. А., Новаківська О. О., Глибочук О. І. презентували основні положення компетентнісного підходу в організації освітнього процесу, висвітлили поняття ключових та предметних компетентностей, поділися досвідом роботи щодо їх формування на уроках предметів природничого циклу.

Який він – Учитель ХХІ ст.?
Який він – Учитель ХХІ ст.?
Який він – Учитель ХХІ ст.?
Який він – Учитель ХХІ ст.?
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України