Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 46

15 лютого учні Козятинської територіальної громади навчаються у звичному режимі. Відновлено підвіз до всіх навчальних закладів, розташованих в сільській місцевості, і діти знову сіли за шкільні парти.

 

У Козятині 15 лютого на дистанційному навчанні знаходяться учні СШ №1 та ліцею-школи. Хоча температура на подачі підвищилась до 44-52 градусів, класні кімнати не встигли прогрітися і температура в них все ще не відповідає санітарним нормам, затвердженим Державним регламентом: у класах СШ №1 13-15 градусів, а у кабінетах ліцею-школи температура вже піднімається вище 16 градусів. Такий наслідок зміни палива теплопостачальником: декілька днів котельня, що опалює цей навчальний заклад, використовує вугілля. Тож у ліцеї планується відновити навчання 16 лютого, в СШ №1 – 17 лютого.

 

Інша ситуація у котельні, що опалює ЗНВК №6: палива бракує будь-якого. Отже, у навчальному закладі значне пониження подачі тепла – лише 20 градусів. При такому температурному режимі навчальний процес неможливий, тож школу переведено на дистанційну форму навчання до покращення ситуації.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України