Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 7
Вже завтра наша країна почне відзначати найголовніші свята

🇺🇦 Серпень – особливий місяць для кожного українця, адже саме в цей час ми відзначаємо два найважливіших свята нашої країни – День Державного Прапора та День Незалежності. Ці дати символізують нашу незламність, боротьбу за свободу та гордість за свою національну ідентичність 🫶

🇺🇦 Синьо-жовтий стяг, що майорить над нашою землею, не просто поєднання кольорів. Це відображення безхмарного неба та щедрих пшеничних ланів – символів миру та працьовитості українського народу.

📃Акт проголошення незалежності, ухвалений 24 серпня 1991 року, став поворотним моментом в історії України, засвідчивши нашу волю до самостійного розвитку.

Ці свята – це не лише привід для урочистостей, а й час для глибоких роздумів про нашу історію, про тих, хто віддав своє життя за нашу свободу, та про майбутнє, яке ми будуємо разом. Від перших князів до сьогодення – Україна пройшла довгий і складний шлях, сповнений як перемог, так і випробувань. Але ми завжди залишалися вірними своїм корінням, своїй культурі та своїй мрії про незалежну та процвітаючу державу.

Нехай ці серпневі дні наповнять наші серця гордістю за свою країну, вдячністю до тих, хто боровся за нашу свободу, та вірою у світле майбутнє України. З Днем Прапора та Днем Незалежності! 💙💛

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України