Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 2

Днями до Музею історії міста завітали жваві, веселі, емоційні й обдаровані дівчатка і хлопчики - в майбутньому, ймовірно, талановиті митці, які прославлятимуть Україну в світі.

Діти є учасниками гуртка малювання «Арт-студія» при Центрі дитячої та юнацької творчості під керівництвом художниці та директора закладу Таїсії Обущак.

Вони ознайомилися з творчістю й з особистістю члена Національної асоціації художників «Золота палітра», донедавна члена Національної спілки художників України киянина із козятинським корінням Геннадія Мацка. Виставка митця вже три тижні триває в музейному закладі.

Із захопленням юні відвідувачі оглядали картини, написані олійними фарбами на полотні й картоні, визначилися з персональними симпатіями до сюжетних композицій і авторських полотен.

Науковий співробіник музею Наталія Баштова запропонувала тематичну екскурсію експозиційними залами музею, з якою діти радо погодились ознайомитись. По закінченні наші цікаві відвідувачі залишили свої враження у «Книзі відгуків», а потім, переповнені емоціями, зграйкою побігли по своїх справах.

Бажаємо їм успіхів у своєму захопленні до образотворчого мистецтва і чекаємо в майбутньому з персональними виставками в нашому закладі.

Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості відвідали виставку живопису Геннадія Мацка «Моє натхнення»
Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості відвідали виставку живопису Геннадія Мацка «Моє натхнення»
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України