Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 11

Відстоювання українцями власної гідності й свободи коштувало Україні багатьох життів патріотів. Дев'ять років тому у центрі Києва розпочалися події, які назавжди змінили хід історії України, події, які тепер ми називаємо Революцією Гідності, а протестувальників, які не пошкодували своїх життів заради ліпшого майбутнього для своєї країни, ми знаємо як Небесну Сотню. На вшанування тих історичних подій указом Президента України № 872/2014 від 13 листопада 2014 року встановлений всеукраїнський день пам’яті – День Гідності та Свободи, що відзначається щороку 21 листопада.

Сьогодні з нагоди Дня Гідності та Свободи, на вшанування Небесної Сотні та Героїв-захисників відбулося покладання квітів у середмісті Козятина біля пам'ятника голові Центральної Ради УНР Михайлу Грушевському та пам’ятного знаку загиблим воїнам-захисникам. У заході взяли участь секретар міської ради Тетяна Римша, керуючий справами виконкому – начальник організаційного відділу Аліна Тимощук.

Віддаючи шану тим громадянам, які ціною власного життя стали на захисті державних, демократичних цінностей, прав і свобод людини, присутні схилили голови у хвилині мовчання.

Обравши свободу, Україна платить надто високу ціну. З вини російського агресора вже втрачено тисячі синів і дочок України, які загинули, обороняючи мирне життя, незалежність і територіальну цілісність країни. У День Гідності та Свободи ми вшановуємо пам’ять загиблих та сподіваємося на щасливе європейське майбутнє нашої держави.

Вшанували День Гідності та Свободи
Вшанували День Гідності та Свободи
Вшанували День Гідності та Свободи
Вшанували День Гідності та Свободи
Вшанували День Гідності та Свободи
Вшанували День Гідності та Свободи
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України