Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 33

У зв’яку з погодними умовами акція до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» перенесена у Козятинській громаді на 23 та 26 вересня.

26 вересня ми маємо можливість разом з мільйонами активістів 180 країн світу вийти на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», який організовує Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» спільно зі Всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it Ukraine» за підтримки Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, Національного еколого-натуралістичного центру, компанії PepsiCo Україна. Мета: очистити планету від сміття, формувати культуру чистоти, правильного поводження з відходами та зменшити негативний вплив людини на навколишнє середовище.

Отож, прибиратимемо від сміття та застарілого опалого листя територію біля музею Михайла Грушевського у селі Сестринівка 23 вересня та прибережну зону, паркову ділянку на острові біля стадіону «Локомотив» 26 вересня о 10.00 год.

Силами КП «Чисте місто» буде надана допомога у збиранні та вивезенні сміття.

Усім мешканцям нашої Козятинської громади, хто бажає проявити свою справжню турботу за Козятин реальними справами (а не лише постами у соціальних мережах) пропонуємо прийти 26 вересня на 10 годину на наш стадіон (і долучитися до прибирання 23 вересня у Сестринівці) та допомогти зробити наше рідне місто чистим!

Беріть з собою засоби індивідуального захисту, рукавички, великі пакети для сміття, запрошуйте родину та друзів.

Нагадаємо, що серед закладів освіти та позашкільної освіти проводяться змагання, переможці отримають для своїх навчальних закладів подарунки та подяки. Більше деталей за посиланням: letsdoitukraine.org/2021/09/world-cleanup-day-competition

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України