Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 23

Сьогодні Флоріанівську малечу від самого ранку не видно у їхніх подвір’ях, за комп’ютерами вдома – майже усі гомонять на території дитячого садочку: саме там розпочав роботу літній денний табір.

Можливість відпочити із однолітками, а також весело, позитивно та корисно провести час подарувала дітям депутат міської ради 8 скликання Ірина Репало.

- Літні канікули більшість дітей проводять за різноманітними гаджетами, на жаль. Дуже хочеться, щоб цьогорічний відпочинок флоріанівські питайлики запам’ятали також і веселими іграми із ровесниками та живим спілкуванням, - прокоментувала Ірина Миколаївна.

Сьогодні, 29 липня, триденний табір розпочав свою роботу. Для організації дозвілля малечі приїхали з Козятина восьмеро волонтерів-аніматорів. Протягом дня діти танцювали, грали у волейбол, пройшли майстер-клас з плетіння браслетів. Завтра, обіцяють організатори, будуть нові цікаві заходи та активності. Заняття щодня розписані з 10 до 18 години. Зрозуміло, що рухливі ігри на свіжому повітрі провокують апетит – про це депутат міської ради Ірина Репало теж потурбувалася: щодня передбачений ситний та поживний обід.

Сьогоднішні заняття були настільки захопливими та позитивними, що до своїх дітей залюбки приєдналися і батьки! Група, що, згідно попередніх записів, повинна була вмістити 43 чоловіки, сьогодні була чисельністю 52. І такий аншлаг зрозумілий, адже для Флоріанівки такі заходи влітку для дітлахів проводяться вперше.

- Сподіваємося, літній табір стане для Флоріанівки традицією, адже приємно спостерігати за позитивними дитячими емоціями, за веселощами та сміхом нашої малечі, - зауважила староста Флоріанівського старостинського округу.

Вперше у Флоріанівці – літній дитячий табір!
Вперше у Флоріанівці – літній дитячий табір!
Вперше у Флоріанівці – літній дитячий табір!
Вперше у Флоріанівці – літній дитячий табір!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України