Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 131

Вітаю із виходом на пенсію багаторічного директора ЗНВК «Школа - гімназія - дитячий садок» ім.В.М.Підгорбунського ЗІНОВІЯ ПЕТРОВИЧА МОСКАЛЕВСЬКОГО та директора Сестринівського ЗНВК «Школа-дитячий садок» ім.М.Грушевського із величезним досвідом роботи НІНУ СЕРГІЇВНУ ДЕНИСЮК!

 

Довгі роки ви всі свої сили віддавали роботі – були мудрими наставниками, сумлінними керівниками, натхненними педагогами! Ваш величезний внесок безцінний, адже стільки ваших сил, енергії і любові були віддані праці на благо школи, стільки сердечної теплоти присвячено вашим вихованцям!

Але тепер настав час і державі подбати про вас, а вам — приділити більше уваги собі, подарувати радість спілкування з вами близьким і друзям! Спасибі вам за вашу самовіддану працю!

 

Пенсія — це найкраща відпустка! Це унікальний шанс присвятити себе улюбленій справі і тим приємним речам, на які раніше не вистачало часу. Тепер можна зайнятися тими справами, які приносять справжнє задоволення, і з головою поринути в атмосферу всеохоплюючого відпочинку!

 

Тож, вітаю із виходом на пенсію!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України