Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 34

6 грудня – для Кордишівського старостинського округу святковий день. І справа не тільки у державному святі – дні Збройних Сил України, коли є можливість висловити вдячність мужнім військовим, що обрали для себе захист нашої держави своєю професією. Сьогодні кордишівчани з радістю вітали також справжніх берегинь своєї громади – жінок поважного віку, що своєю працею та щоденним життям укріплювали добробут села.

Ольга Юхимівна Кривунець, що саме сьогодні святкувала свої славні 80 років, і Олександра Севастянівна Довбищук, яка вже стала на поріг 85-річчя. Ці жінки не з розповідей знають, що таке важке повоєнне життя, що значить жити, недоїдаючи, недосипаючи, важко працюючи у ланці чи на фермі.

- Ви – наш приклад жіночої сили та правди, вміння долати труднощі заради власної сім’ї, бажання будь-що жити щасливо, - зауважила серед іншого, вітаючи ювілярок, староста Кордишівського старостинського округу Олександра Бондарець.

До вітальних слів також долучилися члени Козятинської ветеранської організації, які у свою чергу побажали ще довгих років радості у колі люблячих рідних людей.

Олександра Бондарець передала ювіляркам вітання і від міського голови Тетяни Єрмолаєвої та виконкому міської ради, а також вручила Грамоти міської ради та матеріальні винагороди жінкам-іменинницям.

Вітали ювілярів села
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України