Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 90

Відповідне рішення ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вчора, 2 квітня. У протоколі засідання комісії зауважується, що посилені обмежувальні протиепідемічні заходи запроваджуються на території Вінницької області з 00.00 годин 03 квітня до 00.00 годин 12 квітня 2021 року.

 

Основні позиції обмежень, вказані у протоколі обласної комісії, у Козятинській громаді, з огляду а складну епідемічну ситуацію, були введені ще з кінця лютого. Зокрема, було заборонено:

- відвідування професійних (професійно-технічних), загальноосвітніх (включно з 1-4 класами), позашкільних закладів усіх типів та форм власності здобувачами освіти з переведенням їх на дистанційну форму навчання;

- проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів.

- приймання відвідувачів закладів культури і проведення культурних масових заходів;

- приймання відвідувачів у спортивних залах, фітнес-центрах, басейні.

 

Означені карантинні обмеження «червоного» рівню епідемічної небезпеки продовжуються і, на виконання рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та відповідно до протоколу позачергового засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС, З СЬОГОДНІШНЬОГО ДНЯ і до 3 КВІТНЯ ВКЛЮЧНО у Козятинській громаді додатково запроваджують наступні заборони:

- заборона діяльності культових споруд та приміщень, облаштованих для молитовних потреб, які не забезпечують можливість обмежити кількість відвідувачів з розрахунку одна особа на 5 кв. метрів споруди чи приміщення:

- заборона проведення релігійних заходів на відкритому повітрі, під час яких не забезпечено дотримання дистанції 1,5 метра між присутніми.

Увесь текст протоколу засідання Козятинської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій знайдете у прикріпленому до цього допису файлі.

 

Принагідно нагадаємо, що з кінця лютого 2021 року на території Козятинської міської територіальної громади спостерігається різке погіршення епідемічної ситуації із захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Особливо складна ситуація складається протягом останніх двох тижнів.

Впродовж останніх семи днів у територіальній громаді виявлено 190 нових випадків COVID-19 та зареєстровано чотири смерті (для порівняння: за весь минулий рік на Козятинщині усього констатували 25 летальних випадків від COVID-19). Випадки захворювань реєструються у всіх населених пунктах громади та серед усіх вікових груп населення, в тому числі дитячого.

Документи:
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України