Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 37

Таким званням можна без заперечень нагородити місцевого підприємця Олександра Автухова, який надзвичайно відповідально та сумлінно ставиться до питання облаштування рідного міста та збереження його охайності. Разом із тим пан Олександр намагається вчити усіх містян такому ж ставленню до рукотворної краси Козятина.

 

Як ми писали раніше, ще взимку управлінням ЖКГ міської ради проведено процедуру закупівлі послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень Козятина через електронну систему закупівель. За результатами оцінки та розгляду пропозицій учасників закупівлі переможцем визнано ФОП Автухова О.Ю. На роботи по закупівлі зелених насаджень, висадженню та догляду за ними з міського бюджету було виділено 280 тисяч гривень. Вже у квітні Олександр Автухов разом із дружиною та помічниками розпочав роботу по облаштуванню клумб міста у центрі, зокрема біля приміщення колишнього районного будинку культури. Ескізи оновлених квітників за авторським проектом переможця тендеру були затверджені міською радою.

Декілька тижнів тому роботи завершилися і усі козятинчани нарешті мають чудову можливість милуватися незвичайним оформленням клумби по вулиці Склярова. У новітньому дизайні цієї клумби використані ароматна лаванда вузьколиста, вічнозелений самшит, чарівний лілейник Бордер Лорд, пухнастий міскантус Адажіо, корисна жовтоока лапчатка Кобольт.

 

Шкода, але не усі містяни з радістю сприйняли таку красу – у декого ж очі завидющі, от і пропало декілька кущів рослин… Аби припинити знищення результатів своєї корисної для громади праці та винищення рослин на квітниках, підприємець за власні кошти (!) придбав та встановив недалеко від означених клумб відеокамери спостереження, про що і сповістив «нічних гостей» на попереджувальних табличках (див. фото). Тепер уся громада побачить «героїв-руйнівників» в обличчя.

Соромно повинно стати таким «винищувачам»!

Відповідальність найвищого рівня
Відповідальність найвищого рівня
Відповідальність найвищого рівня
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України