Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 13

Пропонуємо Вашій увазі спільний проект РГК та АТ «Вiнницягаз» до 30-ої річниці незалежності України. Двадцять газорозподільних компаній України, які працюють під брендом Регіональноï Газової компанії, підготували великий проект як подарунок краïні до 30-ої річниці незалежності.

Проект розповідає історію краïни крізь призму успішного розвитку індустріальних аграрних та інших економічних лідерів регіонів, які обрали джерелом енергії блакитне паливо, є унікальними та успішними.

В рамках даного проекту АТ «Вiнницягаз» виготовив відео-ролик про роль потужних пiдприємств у розвитку економіки краю і держави вцілому та місце енергоносіїв у дiяльностi кожного підприємства. Тим самим РГК та AT «Вiнницягаз» засвідчують, що сильна процвітаюча Украïна неможлива без сильної економіки регіонів.

На Вінниччині є багато різних компаній, як малих, так і великих, з багаторічною історією та зовсім молодих. Усi разом вони будують економіку регіону, сприяють розвитку громад і територій, чим заслуговують на повагу та відзначення. Однак, в рамках даного проекту ми не могли розказати про всіх та обрали два з числа найпотужніших в області.

Ми хочемо презентувати наш проект спільно з Вами в рамках заходів зі святкування 30-ї річниці незалежності України. Просимо вас врахувати це при плануванні комплексу заходів з нагоди святкування Дня Незалежності України, в тому числі в ефірах та телепрограмах.

Кожен регiон унікальний та багатогранний по-своєму. Історія та гордість краю - його найпотужнiшi пiдприємства. А високорозвинена індустрія стала можливою завдяки газифікації підприємств-флагманiв та нових, народжених незалежністю.

Проект охоплює 16 регіонів. Тож саме на часі - відео-марафон «30 років Незалежності України: «Енергія перетворення триває!»

AT «Вiнницягаз»

 

 

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України