Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 26

       15 березня відбувся конкурс з визначення виконавця послуг з поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів Козятинської міської територіальної громади. На участь у конкурсі подав документи один суб'єкт господарювання – КП «Чисте місто» Козятинської міської ради.

Об'єкти конкурсу: - 14 населених пунктів Козятинської міської територіальної громади (лоти).

Підстава для проведення конкурсу: - закінчення терміну дії відповідного договору з КП «Чисте місто» та рішення виконавчого комітету Козятинської міської ради від 07.02.2022 року № 33.

     До складу конкурсної комісії увійшли депутати міської ради, спеціалісти управління держпродспоживслужби, ВСП Козятинський відділ ДУ ОЦКПХ, управління ЖКГ, старости всіх старостинських округів. Комісією проаналізовано пакет представлених документів, проведено оцінку конкурсних пропозицій на відповідність заданим критеріям, звучали питання щодо тарифів, забезпечення спец.транспортом, вантажниками, контейнерним парком. Пропозицію визнати виконавцем послуг з поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів, приєднаних до Козятинської міської територіальної громади - КП «Чисте місто» Козятинської міської ради прийнято одноголосно. Протокол рішення конкурсної комісії буде надано на розгляд виконавчого комітету Козятинської міської ради.

Відбувся конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів
Відбувся конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України