Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 48

12 січня 2022 року відбулося перше засідання спостережної ради КП «Козятинська ЦРЛ». Відповідно до положення про спостережну раду КП «Козятинська ЦРЛ», що затверджено рішенням 15 сесії 8 скликання від 10.09.2021 р. № 498-VIII «Про затвердження Положення про спостережну раду» із складу членів спостережної ради обрано голову – Радогощину Юлію Володимирівну, директора КП «Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Козятинської міської ради», заступником  голови – Марченка Костянтина Володимировича, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальника управління соціальної політики. За поданням голови спостережної ради Радогощиної Ю.В. обрано секретаря спостережної ради – Забазнову Оксану Анатоліївну, начальника відділу охорони здоров’я управління соціальної політики.

Члени спостережної ради ознайомилися з порядком діяльності спостережної ради. З правами та обов’язками членів спостережної ради та метою її діяльності. Після обговорення  порядку діяльності спостережної ради, одноголосно було прийнято рішення про надання доручення секретарю спостережної ради розробити та винести на розгляд наступного засідання функціональні обов’язки голови, заступника та секретаря спостережної ради.

Членами спостережної ради підтверджено рішення про необхідність публікації інформації про засідання спостережної ради, крім інформації з обмеженим доступом та конфіденційної інформації(лікарської таємниці).

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України