Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 11

11 грудня відбулась робоча зустріч начальника відділу цивільного захисту, оборонно-мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Козятинської міської ради Віктором Рибінським із завідувачем навчально-методичним центром ЦЗ та БЖД Вінницької області Сергієм Кутяшевим.

Посадовці розглянули можливість надання навчально-методичної документації та консультативної допомоги у розробленні навчальних програм з прискореної підготовки працівників усіх суб’єктів господарювання Козятинської територіальної громади, незалежно від форм власності, до дій у разі надзвичайних ситуацій в особливий період (період воєнного часу).

Сергій Костянтинович зауважив, зокрема, про визнання найвищою соціальною цінністю в Україні, згідно у статті 3 Конституції України, людини, її життя і здоров’я, честі та гідності, недоторканності та безпеки. З огляду на це, саме орган виконавчої влади розробляє відповідні організаційно-методичні вказівки та програми з підготовки населення до таких дій, навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях.

Завідувач пункту (навчально-консультаційного) м. Козятина 
навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Вінницької області

Сергій КУТЯШЕВ

Відбулась робоча зустріч з питань цивільного захисту
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України