Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 36

З нагоди відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні у Кордишівці відбулось покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам у центрі села.

Учасники мітингу схилили голови та вшанували хвилиною мовчання подвиг загиблих воїнів-земляків і поклали квіти до меморіалу.

Староста Кордишівського старостинського округу Олександра Бондарець, звертаючись до присутніх, зазначила: «Для мільйонів людей 22 червня 1941 року трагічна дата. Цей день став початком найкривавішої війни в історії українського народу. На жаль, знову в нашій країні гинуть наші земляки, цвіт української нації, руйнуються міста. Тисячі знедолених людських життів… Але наші мужні захисники, як і багато років назад їхні пращури, виборюють свободу рідної землі. Ми віримо в незламний дух наших патріотів та в те, що в Україні нарешті настане довгоочікуваний мир. Світла пам’ять усім українським Героям! Честь і слава – живим Героям! А нам усім миру, єдності, злагоди, сили та стійкості».

Відновлюючи в пам’яті велику людську трагедію часів Другої світової війни, переосмислюючи нинішні події, які відбуваються на сході України, ми всім серцем бажаємо миру нашій державі.

Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим героям!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України