Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 38

… вирішили розпочати із кладовища, адже, як справедливо зауважила староста Кордишівського старостинського округу Олександра Бондарець, утримання кладовищ – наша повага до тих, кого вже немає поруч.

Добре, коли у громаді думка старости співпадає і співзвучна ідеям мешканців села. У Кордишівці саме так, адже до прибирання кладовища охоче та активно долучилися і сільчани. Працівнику з благоустрою Юрію Гнатюку, як можна побачити на світлинах біля допису, допомагають кордшівчани Щерба С. Т., Коміссаров М. М., Федорук М. І., Корнійчук Ю. П.

 

- Двомісячник з благоустрою та санітарного очищення, оголошений у Козятинській територіальній громаді управлінням житлово-комунального господарства міської ради 15 березня, продовжується, отже роботи у селі тільки розпочалися, - прокоментувала староста Олександра Бондарець. – Захаращеним місцям села, неприбраним закуткам оголошуємо нещадне прибирання! Про подальші роботи будемо розповідати поступово, а плани поки що не розголошуємо, - додала посміхаючись Олександра Миколаївна.

Весняне прибирання у Кордишівці…
Весняне прибирання у Кордишівці…
Весняне прибирання у Кордишівці…
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України