Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 7

✔ Вчора відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, в якому взяв участь заступник Козятинського міського голови Павло Холковський.

▶️ На засіданні у Вінниці було обговорено актуальні проблеми та виклики, які ставляться перед областю на місцях. Учасники наради включали заступника керівника Офісу Президента України Олексія Кулебу, народних депутатів України Ірину Борзову та Анатолія Драбовського, начальника ОВА Сергія Борзова, представників уряду та голов громад Вінниччини, голову обласної Ради Вячеслава Соколова та Вінницького міського голову Сергія Моргунова.

▶️ Усі учасники зазначили, що важливо спільно працювати та розв'язувати нагальні питання, зокрема ті, що стосуються оборони та підтримки військових. Підкреслили, що під час війни не існують прості рішення, і для перемоги потрібна єдність та співпраця.

Також обговорили питання реабілітації та підтримки ветеранів, а також економічного розвитку, освіти та підготовки регіону до зими. Важливим є забезпечення стабільності опалювального сезону, особливо в умовах загрози припинення газопостачання, електропостачання та телекомунікаційних послуг.

На засіданні також було акцентовано увагу на цифровій трансформації та розвитку центрів надання адміністративних послуг.

Учасники події підкреслили важливість спільної роботи всіх гілок влади для подолання викликів і розвитку держави 🇺🇦

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України