Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 4

У суботу повітряна маса з лагіднішими градусами охопить Вінниччину, очікується +23+29, подекуди до +30 градусів, - повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського повідомила нам, що 24 червня у Києві «максимальна температура повітря після полудня у столиці піднялась до +35,5°С, перевищивши попередній рекорд для цього дня у 1924 році на 2,3°С, а для червня в цілому на 0,5°С. Попередній історичний максимум для першого місяця літа тримався з 1885 року».

26-27 червня Україну із заходу на схід перетинатиме холодний атмосферний фронт. У його зоні - неймовірні термічні контрасти, від +37 градусів перед ним до +23 градусів за ним. Тому дощі та грози можуть подекуди супроводжуватися сильними зливами, градом та шквалами.

26 червня очікуються грозові, але короткочасні дощі.

27 червня вночі короткочасний дощ, вдень помірний, місцями значний дощ, гроза, місцями град.

І головне: за попередніми прогнозами, найближчий тиждень в Україні із спекою попустить! Температура повітря у Козятині з понеділка і аж до наступних суботи-неділі коливатиметься в комфортних, як для середини літа межах - максимально вдень передбачається десь +24+29 градусів, вночі - +13+18°.

Ще протриматися два дні!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України