Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 43

Цей очевидний факт, що, до слова, чітко регламентований Правилами благоустрою Козятинської громади, на жаль, часто не береться до уваги мешканцями громади.

Виявити порушників благоустрою та змусити прибрати з вулиці будівельні матеріали має повноваження і, власне, діє в межах своїх обов’язків рейдова група, до складу якої традиційно входять головний спеціаліст з питань благоустрою управління ЖКГ міської ради та голова квартального комітету.

 

Зрозуміло, що з початком весни козятинчани розпочинають активну фазу ремонтів, будівництва, реконструкцій у власних подвір’ях. Часто площа їхньої земельної ділянки не вміщає будівельний матеріал. От і користуються територією за власною огорожею. І це не правильно. Адже у Правилах благоустрою громади передбачені такі нюанси: передбачено ДОЗВІЛ на ТИМЧАСОВЕ складання будівельних матеріалів терміном на ОДИН МІСЯЦЬ. Після завершення вказаного терміну будівельний матеріал потрібно прибрати з території, яка є власністю громади міста Козятин.

 

У березні поточного року рейдова група обстежувала дотримання Правил благоустрою по міській вулиці Київській. Справа в тому, що вказана вулиця, шкода, але не має тротуарів, тому люди змушені йти по проїжджій частині дороги. Через складені ж обабіч вулиці купи щебню, відсіву, цегли та піску навіть по узбіччю пройти важко. От і отримали власники садиб, що складали будівельний матеріал за межею своєї земельної ділянки, приписи про прибирання будівельних матеріалів з дороги: виписано 14 попереджувальних приписів.

Майже усі мешканці вулиці Київська, на кого оформлено приписи, звернулися в управління ЖКГ з проханням надати дозвіл на тимчасове складання будівельних матеріалів. Прохання прийнято до уваги і видано відповідні дозволи. Наступний крок – прибирання території вже у квітні.

Узбіччя дороги – не місце для складання будівельного матеріалу!
Узбіччя дороги – не місце для складання будівельного матеріалу!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України