Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 4
Увага!Важливе повідомлення!

Шановні мешканці та гості громади ❗️

Звертаємо вашу увагу на критичну ситуацію, що склалася у зв'язку з несанкціонованою торгівлею продуктами харчування тваринного походження у невстановлених місцях та на стихійних ринках ❌

Погіршення епізоотичної ситуації щодо африканської чуми свиней (АЧС) в Україні вимагає від нас вжиття рішучих заходів. Продаж швидкопсувних продуктів невідомого походження прямо на асфальті або з непристосованих лотків, без належного ветеринарно-санітарного контролю, створює серйозну загрозу епідеміологічному добробуту населення. Особливо в спекотну погоду, коли збільшується ризик захворювання на ботулізм, кишкові інфекції, отруєння та інші небезпечні хвороби 🔴

Нагадуємо, що на території міста Козятин функціонують спеціально обладнані агропродовольчі ринки та павільйон, де створені належні умови для продажу сільськогосподарської продукції та здійснюється ветеринарно-санітарний контроль.

❗️Приватні підприємці та жителі, які самостійно виростили сільськогосподарську продукцію, просимо проводити її реалізацію лише у встановлених місцях.

Звертаємося до всіх мешканців та гостей міста з проханням утриматися від купівлі продуктів харчування у невстановлених місцях. Це не лише захистить ваше здоров'я, але й сприятиме ліквідації небезпечної стихійної торгівлі.

Бережіть своє здоров'я та здоров'я своїх близьких!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України