Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 20

Як повідомила начальник Управління «ЦНАП у м.Козятині» Оксана Бортняк, в грудні 2021 року Верховною Радою України прийнято Закон України «Про державний бюджет на 2022 рік». Оскільки, розмір адміністративного збору за надання окремих адміністративних послуг на пряму залежить від розміру прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати, то з прийняттям бюджету відбулися певні зміни.

    Адміністративний збір та плата за надання відомостей з Єдиного державного реєстру справляються у відповідному розмірі від прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленому законом на 1 січня календарного року, в якому подаються відповідні документи для проведення реєстраційної дії або запит про надання відомостей з Єдиного державного реєстру, та округлюються до найближчих 10 гривень.

   Звертаємо Вашу увагу, що Управління «Центр надання адміністративних послуг у місті Козятині» та Козятинська міська рада не визначає та жодним чином не впливає на встановлення розміру адміністративного збору за надання адміністративних послуг! 

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України